Erik ten Hag onder vuur bij Manchester United

Erik-ten-Hag-Man-Utd

Sky Sports bericht het draagvlak voor Erik ten Hag bij Manchester United afbrokkelt, omdat sommige spelers teleurgesteld raken in zijn methodes en de manier waarop hij met Jadon Sancho is omgegaan.

Daarnaast gaat het sportief niet voor de wind met The Red Devils; ze staan zevende in de Premier League en lopen het risico volgende week uit de Champions League te worden geknikkerd. De spelers raakte ontgoocheld in de Nederlander nadat United zaterdag een teleurstellende 1-0 nederlaag leed tegen Newcastle – hun tiende verlies dit seizoen in alle competities.

“We moeten duidelijk maken dat het heel makkelijk is om een club aan te vallen als ze het moeilijk hebben. Het is gemakkelijk om Erik ten Hag te bekritiseren als hij in een lastige situatie zit. Het is heel eenvoudig om te zeggen dat hij de kleedkamer kwijt is en dat de spelers niet meer voor hem spelen,” zei hoofdverslaggever Solhekol.

“Ook hebben enkele ervaren spelers met Erik ten Hag gesproken over waar zij denken dat het fout gaat bij de club. Ze hebben met hem gesproken over hun ervaringen bij andere grote clubs, en ze vinden dat de manager wat meer betrokken en empathisch zou moeten zijn.”

Een bron vertelt me dat hij ongeveer 50 procent van de kleedkamer kwijt is.” en “Best wat spelers zijn ongelukkig met de speelstijl, ze hebben ook het gevoel dat ze te hard trainen en dat ze te veel moeten rennen tijdens de trainingen. Mij is verteld dat de spelers niet weten waarvoor ze rennen.” aldus Kaveh Solhekol, de Sky Sports journalist.

Voetbalticketshop.nl - De specialist in voetbaltickets

1 thought on “Erik ten Hag onder vuur bij Manchester United

Comments are closed.