Mogelijke ernstige blessure bij Noa Lang

noa-lang

PSV is bezorgd over een mogelijke ernstige blessure bij Noa Lang en overweegt actie op de transfermarkt, zo bericht het Eindhovens Dagblad.

Noa Lang staat aanstaande maandag een medische beoordeling te wachten om de ernst van zijn blessure te bepalen. Aanvankelijk leek het om een simpele krampaanval te gaan, maar vrees voor een nieuwe hamstringblessure ligt op de loer. Na een lange revalidatie leek Lang klaar om weer in de basis te starten, maar hij kampt nu met een significante terugval.

Dit seizoen is turbulent voor Lang, met dit als zijn vierde blessure sinds hij in de zomer bij PSV kwam. Met het vertrek van Yorbe Vertessen naar Union Berlin, en de transferdeadline die donderdag om 23.59 uur sluit, is het aannemelijk dat PSV actief zal worden op de transfermarkt.