PSV onderneemt een nieuwe poging om Isaac Babadi voor de club te behouden

babadi

PSV zal dinsdag een nieuwe poging ondernemen om Isaac Babadi uit de handen van belangstellende clubs te houden. De club uit Eindhoven ervaart de afgelopen weken moeizame onderhandelingen met de 18-jarige speler over het verlengen van zijn contract.

Het Eindhovens Dagblad bericht dat vooral de toekomstvisie een belangrijke factor is voor de jonge speler. “De discussie over de contractverlenging draait om toekomstvisie en financiën. PSV overweegt een verbeterd voorstel te doen. De 18-jarige Babadi heeft dit seizoen een sterke indruk achtergelaten in enkele wedstrijden van het eerste elftal, maar komt momenteel voornamelijk uit voor Jong PSV. Verschillende clubs tonen interesse vanwege zijn talent en zijn huidige contract dat binnenkort afloopt. PSV streeft ernaar zijn contract te verlengen tot 2028.”

Babadi wil bij PSV blijven

Babadi heeft de wens uitgesproken bij PSV te willen blijven. Echter, zijn broer Samuel en zaakwaarnemer Sahr Senesie voeren de onderhandelingen. “Zij dringen aan op een aanbod van PSV dat duidelijk maakt dat de club Babadi serieus wil behouden, iets wat volgens hen tot nu toe ontbrak.” Naast interesse van onder andere Ajax, tonen ook clubs zoals Anderlecht en Eintracht Frankfurt belangstelling voor de jonge speler.

Interesse van Ajax

Eerder in januari berichtte het Eindhovens Dagblad al dat maar liefst vijf clubs, waaronder Ajax, interesse toonden in Babadi. Feyenoord zou ook tot de geïnteresseerden behoren. Babadi werd in januari tijdelijk naar Jong PSV overgeplaatst, maar keerde terug naar PSV 1 voor de wedstrijd tegen Almere City.


Ik ben 24 jaar of ouder