Spaanse topclubs willen Mats Wieffer

mats-wieffer

De Spaanse tabloidpers bericht dat de club uit Catalonië een budget van 30 tot 40 miljoen euro heeft vrijgemaakt voor een nieuwe defensieve middenvelder. Binnen de muren van Camp Nou, waar financiële problemen spelen, wordt Mats Wieffer gezien als een potentiële aanwinst.

Serieuze interesse Atlético Madrid

Bij Atlético Madrid was er serieuze interesse in Wieffer, en was men bereid ver te gaan voor zijn handtekening. Ondanks de bereidheid van de club onder leiding van Diego Simeone, was Atlético niet van plan de absolute toptransfersom te betalen. Wieffer, die nog een doorlopend contract heeft, trok zelf al vroegtijdig de conclusie uit de onderhandelingen en koos ervoor bij Feyenoord te blijven, mede om zijn plek in het team voor het EK veilig te stellen.

Huidige marktwaarde Wieffer 18 miljoen euro

Na het Europees kampioenschap lijkt een toptransfer echter waarschijnlijker. LaLiga staat bovenaan de lijst van mogelijke bestemmingen. De huidige marktwaarde van Wieffer wordt geschat op achttien miljoen euro. Als zijn prestaties de komende maanden, inclusief tijdens het toernooi in Duitsland, indrukwekkend zijn, zou dit bedrag aanzienlijk kunnen stijgen.