Saibari ook volgend jaar bij PSV

Saibari

Tijdens een bijzondere live-uitzending van de podcast, Heet van de Herdgang maakte Earnest Stewart bekend: “Ismael Saibari blijft ook volgend seizoen bij PSV.” Recentelijk was er een kleine commotie in Eindhoven vanwege de transferontwikkelingen, waaronder het vertrek van Yorbe Vertessen naar Union Berlin, ondanks de blessure van Noa Lang.

PSV had evenals Feyenoord interesse in aanvaller Couhaib Driouech, maar zijn overgang mislukte op het laatste moment voor het sluiten van de transfermarkt. Over Vertessen, die naar Union Berlin is gegaan zei Stewart in De Verlenging: “Uiteindelijk willen we spelers die echt voor PSV willen spelen.”

Saibari heeft zijn contract met 5 jaar verlengd

Stewart beantwoordde de vraag uit het publiek of Ismael Saibari na de zomer nog bij PSV zou zijn door te bevestigen dat Saibari zijn contract onlangs met vijf jaar verlengd heeft en volgend seizoen bij de club blijft.

Johan Bakayoko

De technisch directeur van PSV prees ook de ontwikkeling van Johan Bakayoko, de Belgische vleugelspeler, voor zijn uitzonderlijke prestaties dit seizoen en gaf toe dat er mogelijk belangstelling voor hem zou kunnen zijn. Op de vraag of Bakayoko deze zomer een grote transfer zou kunnen maken, antwoordde Stewart: “Dat is zeker mogelijk.”

Beluister de gehele Podcast: