Crystal Palace – Chelsea samenvatting

chelsea
https://www.youtube.com/watch?v=0kHhmUpZs9w

Conor Gallagher heeft voor Chelsea een zwaarbevochten overwinning tegen stadsgenoot Crystal Palace veiliggesteld. Met twee doelpunten van de middenvelder versloegen de ‘Blues’ hun tegenstander met 3-1 op Selhurst Park.

Tot de blessuretijd was de stand nog gelijk, 1-1. Jefferson Lerma zette Palace na dertig minuten op voorsprong. Kort na de pauze trok Gallagher de stand gelijk voor Chelsea, om zich in de blessuretijd als de beslissende speler op te werpen. Dit waren zijn eerste twee doelpunten voor dit seizoen in de Premier League. Enzo Fernández voegde in de toegevoegde tijd nog een derde doelpunt toe, waardoor het 1-3 werd.

Chelsea 10de in de Premier League

Chelsea leed in de recente speelrondes nederlagen tegen Liverpool (4-1 uit) en Wolverhampton Wanderers (4-2 thuis). Chelsea bevindt zich momenteel op de tiende plaats in de Premier League, met een achterstand van 13 punten op de nummer vier, Tottenham Hotspur.

Desondanks kent Chelsea dit seizoen succes in de bekertoernooien; de club bereikte de finale van de League Cup en staat in de vijfde ronde van de FA Cup.

Premier League-Uitslagen en Stand