Van ’t Schip: ‘mogelijk ingrijpende wijzigingen bij Ajax’

vantschip

John van ’t Schip houdt de mogelijkheid open voor het doorvoeren van ingrijpende wijzigingen bij Ajax. Na een teleurstellende prestatie tegen NEC, waarbij het team in de laatste momenten punten verspeelde, overweegt de trainer actie.

Ajax kwam op zondag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen NEC, wat tot teleurstelling leidde. Toen Van ’t Schip na de wedstrijd bij ESPN werd gevraagd naar de positieve punten van het spel, gaf hij toe: “Ik denk niet dat er veel dingen goed gingen.” Hij wees op het gemis van Berghuis en Bergwijn aan de zijkanten, die vanwege blessures afwezig waren, en benadrukte hoe cruciaal deze spelers zijn voor de balans, ervaring, en het zelfvertrouwen binnen het team.

“en juist nu missen we die ervaring en zekerheid, wat leidt tot een verlies aan vertrouwen wanneer het spel niet loopt zoals we wensen,” aldus Van ’t Schip.