Manchester United heeft belangstelling voor Dávid Hancko

hancko

The Athletic meldt dat Manchester United interesse heeft in Feyenoord-verdediger Dávid Hancko, die ook in de belangstelling staat van Atlético Madrid. Hoewel er met de Rotterdammers nog geen akkoord is bereikt, overweegt Manchester United Hancko, die zowel als centrale verdediger als linksback kan spelen. Volgens het uitgebreide artikel kan Hancko echter te prijzig zijn voor een speler die niet direct een basisplaats zou krijgen bij het team van Erik ten Hag.

Voorkeur voor Atlético Madrid

Er is geen bevestiging dat Manchester United al een bod heeft uitgebracht in Rotterdam. Atlético Madrid heeft onlangs hun aanbieding verhoogd, een week nadat Hancko’s agent liet weten dat de ploeg van Diego Simeone de voorkeursbestemming van zijn cliënt is.

Jarrad Branthwaite

Manchester United toont tevens interesse in ex-PSV speler Jarrad Branthwaite, maar een bod op hem werd door Everton afgewezen; het zou gaan om een bedrag rond de zestig miljoen euro. In vergelijking zou Hancko een voordeligere keuze zijn, hoewel het nog onduidelijk is welk bedrag Feyenoord vraagt. Een eerder bod van twintig miljoen euro van Atlético werd als onvoldoende beschouwd.

Meerdere versterkingen voor Ten Hag

De transfer van Joshua Zirkzee naar Manchester United is al bevestigd.. Daarnaast wordt Manchester United gelinkt aan verdediger Matthijs de Ligt en middenvelder Manuel Ugarte. Voor Ugarte heeft Paris Saint-Germain, volgens Franse en Engelse media, een bod van 45 miljoen euro van United ontvangen.