Fans kopen alle 17.500 tickets voor bekerfinale

ajax

Ajax-supporters hebben alle 17.500 beschikbare tickets voor de bekerfinale tegen PSV op 30 april in de Kuip in Rotterdam gekocht. De laatste kaarten, met een prijs van 68,50 euro per stuk, werden vandaag verkocht aan leden van de supportersvereniging. De ticketverkoop voor uitkaarthouders begon afgelopen woensdag, terwijl seizoenkaarthouders een dag later aan de beurt waren.

Verplichte bus- of treinreis naar de Kuip

De 16.500 Ajax-supporters die een kaartje hebben bemachtigd, moeten verplicht met de bus of de trein naar de Kuip reizen. Op de dag van de bekerfinale zullen de fans in verschillende clusters vertrekken, waarbij het eerste cluster al rond het middaguur zal vertrekken. PSV krijgt eveneens 17.500 kaarten toegewezen, terwijl de resterende kaarten bestemd zijn voor gasten van de KNVB, sponsors en de Kuip.

Belangrijke wedstrijd voor beide teams

De bekerfinale tussen Ajax en PSV belooft een spannende en belangrijke wedstrijd te worden voor beide teams. Beide clubs hebben een rijke historie in het Nederlandse voetbal en zullen er alles aan doen om de felbegeerde beker mee naar huis te nemen. Met de massale steun van hun supporters hopen beide teams op een onvergetelijke finale in de Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *