Ajax speelt gelijk en verspeelt Champions League kansen

Heitinga en Hato teleurgesteld na doelpuntloos gelijkspel in Johan Cruijff Arena

Ajax heeft gisteren opnieuw niet weten te winnen in de Johan Cruijff Arena, waardoor de kansen op de Champions League nu volledig verkeken zijn. Trainer John Heitinga en linksback Jorrel Hato zijn teleurgesteld, maar richten zich nu op het behalen van een ticket voor de Europa League.

De 17-jarige verdediger Jorrel Hato, die opnieuw in de basis stond, vond dat zijn team ondanks het doelpuntloze gelijkspel niet slecht speelde: “We speelden best wel goed. We creëerden ook een aantal hele grote kansen”, zei hij na afloop in de perskamer.

Trainer John Heitinga blijft strijdlustig en richt zich nu op het bemachtigen van een ticket voor de Europa League: “We gaan het maximale uit de laatste drie wedstrijden halen.” Hoewel de teleurstelling groot is, blijft het team gemotiveerd om het seizoen op een positieve manier af te sluiten.

Met nog drie wedstrijden te gaan, zal Ajax alles op alles moeten zetten om alsnog een plek in de Europa League te bemachtigen. De komende weken zullen uitwijzen of het team in staat is om deze doelstelling te behalen en het seizoen met opgeheven hoofd af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *