Ajax Vrouwen vieren landskampioenschap met overwinning

De Ajax Vrouwen hebben het landskampioenschap gevierd met een klinkende overwinning op PEC Vrouwen. In Zwolle wonnen ze met 6-1, wat leidde tot grote vreugde bij zowel de speelsters als de fans.

De mooiste dag uit mijn carrière

Kay-lee de Sanders kon haar geluk niet op na de wedstrijd: “Ik denk dat dit de mooiste dag is uit mijn leven, de mooiste dag uit mijn carrière.” Ook haar teamgenoten waren dolblij met de overwinning. Sherida Spitse vatte het gevoel van het team samen: “Hiervoor ben je speelster, ben je topsporter en hiervoor voetbal je.”

Onbeschrijfelijk gevoel

Doelvrouw Lize Kop was eveneens onder de indruk van de prestatie van haar team: “Onbeschrijfelijk, ik heb er echt geen woorden voor. We kunnen hartstikke goed voetballen en misschien laten we dat niet elk moment van het seizoen zien, maar vandaag laten we zien dat we gewoon goed kunnen scoren, dat we efficiënt zijn en dat zorgt ervoor dat we met 6-1 winnen.”

Trotse fans

Ook de fans van de Ajax Vrouwen waren door het dolle heen na de overwinning. “Ik vond het echt heel goed gaan, het was echt een geweldige wedstrijd”, aldus een enthousiaste supporter. Een jonge fan droomt al van het moment dat zij zelf de schaal omhoog mag houden: “Dat de schaal omhoog ging, dat vond ik het mooiste moment. Dat is zelf wel mijn droom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *