Ajax-FC Groningen wedstrijd hervat zonder supporters

De uitwedstrijd van Ajax tegen FC Groningen wordt dinsdagmiddag zonder supporters uitgespeeld, zo maakte Ajax via Twitter bekend. De wedstrijd werd eerder in de negende minuut gestaakt vanwege het gooien van rookbommen op het veld. Het resterende deel van de wedstrijd begint om 15.00 uur, met nog 81 minuten te spelen.

Rookbommen en veldbestorming

Scheidsrechter Jeroen Manschot legde de wedstrijd na zes minuten voor het eerst stil toen hij zag dat er rookbommen op het veld lagen. Kort daarna bestormde een supporter van FC Groningen het veld. Toen er voor een tweede keer vuurwerk op het veld lag, besloot Manschot de wedstrijd definitief te staken.

Wedstrijd achter gesloten deuren

De hervatting van de wedstrijd zal dus achter gesloten deuren plaatsvinden. Supporters die eerder in het uitvak van de Euroborg zaten, kunnen de kosten die ze hebben gemaakt terugkrijgen, zo maakte Ajax eerder bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *