Ajax-supporters teleurgesteld na gestaakte wedstrijd

In een seizoen waarin het al niet soepel verloopt voor Ajax, beleefden de supporters opnieuw een teleurstellende middag. De uitwedstrijd tegen FC Groningen werd na nog geen 9 minuten gestaakt vanwege vuurwerk op het veld. AT5 sprak enkele teleurgestelde fans over het incident.

Medelijden met Ajacieden

Een FC Groningen-fan uitte haar medelijden met de Ajax-supporters die naar het noorden waren afgereisd voor een korte voetbalwedstrijd: “Hartstikke sneu, ook voor de Ajax-supporters. Ik snap ook niet waarom ze vuurwerk het veld op moeten gooien.” Een andere Groningen-fan vond dat de Ajax-supporters de helft van hun geld terug zouden moeten krijgen. Inmiddels heeft Ajax beloofd alle gemaakte kosten te vergoeden.

Supporters verpesten het

Een teleurgestelde Ajax-fan in een skybox uitte zijn frustratie over het incident: “Heel vervelend dat ze het zo moeten verpesten. Je kan toch gewoon normaal doen? Gedraag je gewoon.” FC Groningen-directeur Wouter Gudde voelde schaamte en frustratie na het incident: “Ik ben zo ontzettend gefrustreerd en boos dat een paar mensen het moeten verzieken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *