Steven Berghuis deelt klap uit aan supporter na verlies Ajax

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax, waarin de Amsterdammers met 3-1 verloren, verloor Ajax-speler Steven Berghuis zijn zelfbeheersing. Bij het verlaten van het stadion en het instappen in de spelersbus, haalde hij uit naar een supporter die achter de hekken stond.

Oorzaak woede-uitbarsting onbekend

Wat precies de aanleiding was voor de woede-uitbarsting van Berghuis, is nog niet duidelijk. Er waren tientallen supporters aanwezig bij de spelersbus, die achter hekken stonden opgesteld. Op videobeelden is te zien hoe Berghuis plotseling over een hek springt en een klap uitdeelt aan een van de supporters.

Teleurstellend einde van het seizoen voor Ajax

De klap van Berghuis volgde op een teleurstellende afsluiting van het seizoen voor Ajax. De ploeg verloor met 3-1 van FC Twente, waardoor het seizoen op een zure noot eindigde. Het is nog onbekend of er verdere gevolgen zullen zijn voor Berghuis na zijn actie richting de supporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *