Steven Berghuis verliest controle en slaat supporter

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax liepen de emoties hoog op bij Ajax-speler Steven Berghuis. Bij het verlaten van het stadion en het instappen in de spelersbus, kon hij zijn woede niet bedwingen en deelde hij een harde klap uit aan een supporter die achter de hekken stond.

Oorzaak woede-uitbarsting onbekend

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was voor de woede-uitbarsting van Berghuis. Er stonden tientallen supporters achter de hekken bij de spelersbus van Ajax, maar wat er precies gebeurde waardoor Berghuis zo boos werd, is nog onbekend. Op videobeelden is te zien hoe de voetballer over een hek springt en uithaalt naar een supporter.

Teleurstellend einde van het seizoen voor Ajax

De klap van Berghuis volgde op een teleurstellende afsluiting van het seizoen voor Ajax. De Amsterdamse club verloor met 3-1 van FC Twente, waardoor het seizoen op een bittere noot eindigde. Het is nog onduidelijk of er consequenties zullen volgen voor Berghuis na zijn actie tegen de supporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *