Alternatieve huldiging voor Ajax Vrouwen in Amsterdam

Hoewel de officiële huldiging van de Ajax Vrouwen in de stad mogelijk niet doorgaat, laten Amsterdammers het succes van de vrouwen niet onopgemerkt voorbijgaan. Vanavond vindt er een alternatieve huldiging plaats in club Levenslang. Aanvoerder Sherida Spitse heeft aangegeven dat het hele team aanwezig zal zijn bij de huldiging: “Wat ons betreft gaat het dak er zo meteen vanaf.”

Initiatief van voetballiefhebbers

De alternatieve huldiging is een initiatief van verschillende organisaties en voetballiefhebbers, waaronder voormalig Ajax-speelster Leonne Stentler. Spitse bevestigde direct na de wedstrijd tegen FC Twente (4-3 verloren) dat het team aanwezig zal zijn bij de huldiging: “Natuurlijk zijn wij daar allemaal bij. Wat ons betreft gaat het dak er zo meteen vanaf.”

Feestelijke huldiging met optredens

Onder leiding van Rocky Hehakaija worden de kersverse kampioenen gehuldigd en zijn er optredens van onder andere Elmer, FeestDJRuud, Tonno Disko en Bente. De alternatieve huldiging belooft een feestelijke avond te worden waarbij het succes van de Ajax Vrouwen gevierd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *