Oud-Ajaxdirecteur Edwin van der Sar herstelt van hersenbloeding

Oud-Ajaxdirecteur Edwin van der Sar is op dit moment in het ziekenhuis vanwege een hersenbloeding. Dit nieuws werd bevestigd door Ajax na berichtgeving van De Telegraaf. Van der Sar was op vakantie toen hij werd getroffen door de hersenbloeding. Hij werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht en ligt momenteel op de intensive care, aldus de krant.

Ajax heeft via Twitter laten weten dat de toestand van Van der Sar ‘stabiel’ is. De club wenst hem een spoedig herstel en laat weten dat ze aan hem denken. Het nieuws van zijn ziekenhuisopname komt enkele weken nadat Van der Sar aankondigde dat hij na elf jaar in de directie zijn taken neerlegt. Hij gaf aan behoefte te hebben om ‘afstand te nemen, tot rust te komen en om andere dingen te gaan doen’.

Deze onverwachte gebeurtenis heeft de voetbalwereld geschokt. Van der Sar is een legendarische voetballer en een gerespecteerde persoonlijkheid in de sportwereld. Hij heeft een indrukwekkende carrière gehad als doelman, zowel bij Ajax als bij Manchester United. Na zijn spelerscarrière heeft hij zijn kennis en ervaring ingezet als directeur van Ajax.

Van der Sar heeft veel betekend voor Ajax. Onder zijn leiding heeft de club grote successen behaald, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het herstel van Ajax als topclub en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van jong talent. Zijn toewijding en passie voor de club zijn altijd bewonderenswaardig geweest.

Deze plotselinge gezondheidsproblemen herinneren ons eraan dat niemand immuun is voor ziekte of tegenslag, zelfs niet degenen die fysiek fit en gezond lijken. Het is een herinnering aan de kwetsbaarheid van het leven en het belang van het koesteren van onze gezondheid.

We hopen op een spoedig herstel voor Van der Sar en wensen hem en zijn familie veel kracht en steun toe tijdens deze moeilijke periode. Zijn bijdrage aan het voetbal zal altijd worden herinnerd en gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *